matkalla

matkalla

lauantai 27. joulukuuta 2014

Yöllä oivalsin vihdoinkin mitä sukupolvienketju tarkoittaa kohdallani.
Olen antanut lapsilleni saman ilon aamusta kuin itse sain mummiltani hipsiessäni mummolassa hänen viereensä uudessa aamussa.Ketju on iloa olemassa olosta. Kiitollisuus menneestä ja koetusta.Ilo tulevasta.Vahvuus jättää rauhassa menneet taakseen.
Pysähtymistä askelten juostessa.Tässäkin hetkessä aikaa on riittävästi.Riittävä.Voi miten kaunis se on sanana.Riität ,riitän ja aurinko paistaa varjoja keittiön seinälle kuin kesällä.

6 kommenttia:

 1. Menneiden vuosien suurin lahja ovat muistoja lapsuuden tuokioista ja tunnelmista. Se riemu, että ne saa herätettyä eloon sukupolvien ketjussa, se on voimavara tähän päivään ja tulevaan! Meiltä kaksi nuorimmaista ovat nyt mummolassa ja saavat nauttia pienten tuokioiden lumosta! Rakas läksi kuntoilemaan. Neitonen yökyläilee. Esikko jo töissä omalla tahollaan. Olen koiran kanssa kaksin ja villasukkailen. Kunpa flunssa jo jatkaisi omille teilleen....
  Maria, olen niin iloinen sinusta. Tapaamme vielä, kun aika on♥

  VastaaPoista
 2. "Avaan suuni ja kuulen äitini äänen" on aivan totta... :) Hassuinta se, että sama toistuu tyttärissäni! Mutta koska en tuntenut isovanhempiani, saatan vain kuvitella kuinka tämä jatkuu äidistäni taaksepäin - samalla haikea, surullinen olo ettei tullut kysyttyä niitä tärkeitä kysymyksiä koskaan. Toivottavasti omat lapseni kysyisivät ennen kuin on myöhäistä. Onnea ja iloa, valoa tänne uuteen kotiin Maria!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä he kysyvät sinulta.Olen varma.Meillä puhuaan paljon mutta vihdoin myös kuunnellaan sitä olen muuttanut ketjussa luulisin:)
   ihana kun löysit tänne.

   Poista
 3. Good morning maria, scent of lovely flower from your
  window side came to my door. My morning started with
  bit of rain, but will be clear by noon.
  Have a lovely day and so do I.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Good morning to you too!
   Here is very cold now -18 but I have a cup of warm coffee and holiday so I will survive:)
   lovely to meet you again!

   Poista