matkalla

matkalla

tiistai 17. helmikuuta 2015

helmikuun lepatusta ajatuksissa

Tiistai ja teetä ja paljon.Paleltaa vaikka  aurinko sai etsimään viileästä huolimatta aurinkolasit nenänpäälle.Olo on haahuilevan levoton ja odottava ja tyyni.Näen unia ,jotka tuntuvat todelta ja ihmettelen arjessä hetkiä ja henkilöitä ,joista olin uneksinut.Olen vihdoinkin kasvanut isoksi ja rohkeaksi sanoi ystävä joka on kauan tuntenut minut.Uskallan olla hiljaa ja säästän voimiani myös itselleni.Huomaan että kertakerralta on jo helpompaa antaa toisten olla ja elää omaa elämäänsä en ajattele että jotain minussa tai heissä pitäisi muuttua.Pieni poika oli maalannut maalauksen minulle ja toivonut minulle vapaapäivälläni oman ilotulituksen.Työtoveri kertoi tilanteesta ja ymmärsin että tuona päivänä olin ollut syvemmin onnellinen kuin tiesinkään.Huomista on hyvä ajatella tässä.

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti et ole tullut flunssaisemmaksi! Itselläni alkaa elämä voittaa ja tänään olin jo ulkona neljän päivän makoilun jälkeen. Hieno tuo ajatus Kodin kuvalehdestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksestasi -juu flunssa "keikkuu" tullako vai eikö tulla" vaiheessa.Mutta yritän kotikonsteilla laittaa vastaan-hunajaa inkivääriä teetä-paljon teetä:D
   Kodin kuvalehti on kiva.

   Poista
 2. Hei iso ja rohkea :) Onpa onni saada oma ilotulitus, voi ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni on oma ilotulitus♥
   juu iso olen:D
   hali.

   Poista